24 uur service en onderhoud

Agro

Agrarische sector bij Keijsers-Manders Installatietechniek BV

In de ruim honderdjarige geschiedenis van ons bedrijf is Keijsers-Manders BV niet meer weg te denken in de agrarische sector. In een regio waarin de veehouderij zich heeft ontwikkeld tot een krachtige, innovatieve en economisch belangrijke bedrijfstak is er behoefte aan een betrouwbare partner die ook meedenkt over zaken als welzijn, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Dit alles met het oog op efficiëntie, continuïteit en professionaliteit, passend binnen het budget en aansluitend op wet en regelgeving.

Bij Keijsers-Manders BV kunt u terecht voor alle technische installaties binnen uw bedrijf. Wij zorgen voor de basisinstallatie zoals gas, water en elektra, maar bieden u ook volledige oplossingen om processen te beheersen. Denk hierbij aan:

  • Klimaatbeheersing van de dierenverblijven
  • Alarmsystemen voor zowel klimaat als brand
  • Brandveiligheidssytemen
  • Luchtwassers
  • Voederinstallaties
  • Hoge druk koeling

Ondanks een zorgvuldige installatie zijn storingen in de bedrijfsprocessen niet uit te sluiten. Belangrijk bij storingen is de mate waarop er geanticipeerd wordt. Een alerte reactie draagt bij aan continuering van het bedrijfsproces. Bij Keijsers-Manders BV kunt u rekenen op een 24/7 servicedienst.

Om het aantal storingen te beperken en om er van uit te kunnen gaan dat uw installatie veilig blijft, sluit u een onderhoudscontract af bij Keijsers-Manders BV. Ook verzekeringsmaatschappijen stellen tegenwoordig strenge eisen en verwachten dat u preventief keuringen laat verrichten, de Agro Elektra Inspectie.

Referenties: