24 uur service en onderhoud

Particulier

Particuliere klanten bij Keijsers-Manders Installatietechniek BV

In uw woning wilt u kunnen vertrouwen op een installatie die u van alle gemakken voorziet. Uiteraard begint dit bij de toepassing van het juiste schakelmateriaal, de juiste verlichting en een goed werkende CV installatie.

Steeds meer woningbezitters willen bewuster omgaan met energie. De vraag naar oplossingen om energie te besparen en om duurzame energie op te wekken groeit gestaag. In dit kader installeren we steeds vaker zonneboilers, warmtepompen, zonnepanelen of houtkachel.

Wanneer u eindelijk intrekt in uw nieuwe woning of klaar bent met de verbouwing dan gaat u er van uit dat u zorgeloos van al uw nieuwigheden kunt genieten. Periodiek onderhoud is hierbij belangrijk. Dit voorkomt storingen en draagt bij aan veilig wonen. Wist u bijvoorbeeld dat storingen in de elektrische installatie één van de grootste oorzaken van brand is? Voorkom zorgen en hoge kosten door de juiste onderhoudscontracten af te sluiten.

Keijsers-Manders BV is dé partner om uw woning van alle gemakken te voorzien. We maken gebruik van de beste merken. Zo leveren we CV installaties van topmerken zoals Atag, Nefit en Remeha, kranen van Grohe en schakelmateriaal van Gira. Daarnaast zorgen we ook voor een totaaloplossing. Wij werken samen met betrouwbare en kwalitatieve partners voor aanvullende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan de tegelzetter voor de badkamer of de dakdekker die helpt bij het plaatsen van zonnepanelen. Keijsers-Manders BV regelt het van A tot Z.

Referenties: