24 uur service en onderhoud

Service

Service & Onderhoud bij Keijsers-Manders Installatietechniek BV

Of u nu beheerder bent van een kantorencomplex, uitbater van een restaurant, medewerker op een pluimveebedrijf of eigenaar van een woning, het is voor iedereen vervelend om geconfronteerd te worden met storingen aan uw installaties. Erger nog dan storingen zijn grote calamiteiten zoals lekkages of brand door slecht onderhouden materiaal.

Om storingen en calamiteiten te voorkomen is goed gebruik van uw installatie essentieel. U kunt er op vertrouwen dat bij oplevering van de installatie er voldoende aandacht is voor uitleg en instructie van het opgeleverde.

Zeker zo belangrijk is periodiek onderhoud. Keijsers-Manders BV biedt op maat gemaakte onderhoudscontracten, afgestemd op uw wensen en budget. Persoonlijk contact bij het onderhoud staat voorop, zowel bij het afstemmen 24-hoursvan de periodieke afspraken als bij het uitvoeren van het onderhoud zelf. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk dezelfde service monteur bij u langs te laten komen. Dit bevordert het contact en geeft meer rust en vertrouwen.
Mocht er onverhoopt toch een storing optreden dan leveren wij een adequate en snelle oplossing door onze vakkundige medewerkers. Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door voor u klaar.

Heeft u een installatie die niet door ons geplaatst is maar wenst u toch onderhoud door Keijsers-Manders BV, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.

Referenties: