24 uur service en onderhoud

Utiliteit

Utiliteitsbouw bij Keijsers-Manders Installatietechniek BV

Het realiseren van grote bouwprojecten is complex en vraagt om veel coördinatie. Als opdrachtgever zit u niet te wachten op partijen die nauwelijks deelnemen aan projectbesprekingen en afspraken niet nakomen. Keijsers-Manders BV is een perfecte partner voor projecten in de utiliteitsbouw. We erkennen het gemeenschappelijk doel: een tevreden klant bij de oplevering van het project.

Wij nemen actief deel aan het project, offreren duidelijk en helder zonder dat u achteraf voor allerlei verrassingen komt te staan en we komen de gemaakte afspraken na. Binnen het project dragen we zorg voor alle technische installatie met betrekking tot elektra, watervoorzieningen en gasaansluitingen. Ook voor projectverlichting, veiligheidssystemen en telecomvoorzieningen kunt u bij ons terecht. Waar nodig zullen we op een juiste wijze samenwerken met andere partners binnen het project. Uiteraard zorgen we ook voor nazorg en bieden we de klant op maat gemaakte onderhouds- en servicecontracten aan. Keijsers-Manders BV verzorgt daarnaast ook uw NEN 3140 en NEN 1010 keuringen.

Voor Keijsers-Manders BV maakt het niet uit of het gaat om een groot woningbouwproject, een zorginstelling of een bedrijfsverzamelgebouw. Onze technici hebben meer dan voldoende kennis en ervaring om in elk project in te stappen.

Keijsers-Manders BV is de laatste jaren actief binnen de groenteverwerkingsbedrijven. Uiteraard met aandacht en respect voor de hygiëneregels verzorgen wij complete systemen voor de aanwezige productieprocessen.

Referenties: