24 uur service en onderhoud

Keijsers-Manders

Van meterkast tot stopcontact, van keukenkraan tot afvoerbuis en van Centrale Verwarming tot airconditioning: Keijsers-Manders BV regelt het allemaal voor u.

Keijsers-Manders BV is al ruim 100 jaar een begrip. Ontstaan vanuit een familiebedrijf is Keijsers-Manders BV van de smid uit het dorp uitgegroeid tot dé totaalinstallateur van de regio. Tijdens de groei van het bedrijf heeft men altijd oog gehouden voor kwaliteit, professionalisering en modernisering zonder het gevoel voor persoonlijk contact en goede service, dat zo kenmerkend is voor het familiebedrijf, te verliezen.

Al toen de eerste generatie van de familie Keijsers zich vestigde in het Peeldorp Ysselsteyn bestond al het besef dat een ondernemer meer was dan alleen een dienstverlener. Door de vier generaties heen is deze lokale betrokkenheid nooit verdwenen. Op diverse gebieden ondersteunt Keijsers-Manders BV al jarenlang diverse evenementen, verenigingen en sportclubs. Dit doet het bedrijf bij activiteiten binnen het dorp, maar ook bij verenigingen binnen de gemeente Venray. De ondersteuning gaat vaak verder dan alleen maar het doneren van geldbedragen. Juist het aanbieden van materialen en kennis wordt door organisaties enorm op prijs gesteld.

Keijsers-Manders BV draagt de jeugd een warm hart toe, met name jongeren die een opleiding willen genieten in de technische richting. Door ondersteuning van bijvoorbeeld het project Kies Techniek draagt Keijsers-Manders BV bij aan het enthousiast maken van jongeren voor het technische vak. Ook bij Keijsers-Manders BV geldt: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Er is ook aandacht voor mensen met wie het minder gaat in onze samenleving. Keijsers-Manders BV heeft actief bijgedragen aan mantelzorgwoningen voor ongeneeslijk zieken of voor mensen die speciale zorg nodig. Voorbeelden hiervan zijn de bijdragen aan Stichting Simone of aan het Zorghuus in Ysselsteyn.

 

Leveringsvoorwaarden Keijsers Manders Installatietechniek BV